Contact

B&B Select
Veerkade 5a
3016 DE Rotterdam
t: 010-4143366
f: 010-4048000

Route

Contact
B&B Select
Veerkade 5a
3016 DE Rotterdam
t: 010-4143366
f: 010-4048000
Route

Routewijzer auto

B&B Select is gevestigd in het Scheepvaartkwartier, een wijk aan de noordzijde van de Maas. Op steenworpafstand van de Euromast en de Erasmusbrug. Betaald parkeren is mogelijk aan de Veerkade en in de directe omgeving. In heel Rotterdam kan uitsluitend betaald worden met een chipcard. Parkeren in de Erasmusgarage (5 minuten loopafstand) is ook mogelijk. Deze gelegenheid bevindt zich onder de pijlers van de Erasmusbrug. Betaling met muntgeld is hier mogelijk.

 

Voor een routebeschrijving, vul hieronder het vertrekadres in.

 

 

Routewijzer OV

B&B Select
Veerkade 5a
3016 DE Rotterdam

telefoon: 010 - 4143366
Vanaf Rotterdam CS tramlijn 7, richting Willemsplein / Woudestein. Uitstappen halte Westerstraat. Linksaf de Veerkade op.
B&B Select bevindt zich op het plein met de fontein, aan de linkerzijde op nummer 5a.
Vanaf Rotterdam CS tramlijn 8, richting Spangen / Kleiweg. Uitstappen halte Vasteland, hoek Westzeedijk/ Scheepstimmermanslaan. De Scheepstimmermanslaan inlopen. Weg vervolgen, laan gaat over in Van Vollenhovenstraat. Bij grote kruising (Willemsplein) recht oversteken de Veerkade op. B&B Select bevindt zich op het plein met de fontein, aan de linkerzijde op nummer 5a.
Vanaf Rotterdam CS tramlijn 20, richting Lombardijen. Uitstappen halte Vasteland, hoek Westzeedijk/ Scheepstimmermanslaan. Scheepstimmermanslaan inlopen. Weg vervolgen, laan gaat over in Van Vollenhovenstraat. Bij grote kruising (Willemsplein) recht oversteken de Veerkade op. B&B Select bevindt zich op het plein met de fontein, aan de linkerzijde op nummer 5a.
Vanaf Rotterdam CS metro zuidlijn, halte Leuvehaven.
Aan linkerhand Hotel Inntel, aan rechterhand GG&GD. Bij GG&GD rechtsaf het Vasteland op. Bij kruising linksaf de Scheepstimmermanslaan in. Scheepstimmermanslaan inlopen. Weg vervolgen, laan gaat over in Van Vollenhovenstraat. Bij grote kruising (Willemsplein) recht oversteken de Veerkade op. B&B Select bevindt zich op het plein met de fontein aan de linkerzijde op nummer 5a.

 

B&B Select : Veerkade 5a : 3016 DE Rotterdam : mail